Er is iets klassiek moois aan rolgordijnen, maar soms kunnen ze overgeslagen worden voor andere soorten raambekleding. Rollenrolgordijnen zijn veelzijdiger dan u misschien denkt. Hier zijn vijf redenen waarom u een tweede keer moet kijken:

1. Schone, eenvoudige lijnen

Terwijl sommigen misschien naar rolschaduwen kijken en denken dat ze basic zijn, zijn ze allesbehalve. Rollenrolgordijnen bieden schone, eenvoudige lijnen. Dit betekent dat ze niet afleiden van uw interieur. Als er al iets is, dan vullen ze het aan en voegen er zelfs aan toe. Schone, moderne lijnen betekent dat ze veelzijdig zijn qua design.

2. Eenvoudige bediening

Al onze raambekleding is eenvoudig te bedienen, maar omdat rolgordijnen al zo lang bestaan, is het vanzelfsprekend om te weten hoe ze op te tillen en te laten zakken. Het enige wat u hoeft te doen is de onderste rail omhoog en omlaag te tillen. Andere liftsystemen zijn onder andere een gemotoriseerde lift, een gemotoriseerde toverstok en een doorlopende snoerlus.

3. Verscheidenheid aan kleurenopties

De roltinten zijn er in meer kleuren dan alleen zwart en wit. Van bruin en grijs tot blauw en groen, het zal gemakkelijk zijn om een rolschaduw te vinden waar u van houdt. De rolschaduwlijnen zijn misschien eenvoudig, maar dat betekent niet dat ze saai zijn.

4. Patronen en texturen

Een effen kleur die te gaapveroorzakend is voor u? Wist u dat er ook roltinten beschikbaar zijn in patronen en texturen? Dus, als u op zoek bent naar iets dat opvalt en de aandacht trekt, dan zijn rolschaduwen het.

5. Zowel klassiek als modern

Het maakt niet uit of u een meer klassieke of een modernere designstijl heeft, rolschaduwtinten werken prachtig voor beide. En weet u wat? Als uw ontwerpstijl ergens tussenin zit, hebben rolgordijnen u – en uw ramen – bedekt.